Vakkundig sloopteam Ruimte creëren voor iets nieuws.

Afbraakwerken

Slopen is omgekeerd bouwen.


Vakbekwaamheid en doorzicht in de opbouw van een gebouw zijn primaire vereisten om een sloopproject tot een goed einde te brengen, en net daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze machines zijn van klein tot groot uitgerust met de nodige aanbouwdelen (breekhamers, crushers, sorteerknijpers) om in iedere omstandigheid - selectieve of totaalsloop - een passend antwoord te bieden op uw noden.


Image

Duurzaam werk(t).


Gesloopte materialen worden ter plekke met de grootste zorg gesorteerd en vervolgens gescheiden afgevoerd naar verschillende verwerkers. Op die manier wordt het grootste gedeelte gerecycleerd tot secundaire grondstoffen. In een tijd waarin primaire grondstoffen steeds schaarser worden, beschouwen wij deze werkwijze dan ook als een absolute must: het is zowel kostenbesparend voor u, als beter voor het milieu.

Image

Een overzicht van onze diensten

• Afbraak van woningen en bijgebouwen

Voor de sloop van uw woning of bijgebouw rekent u ongetwijfeld op een partner die met de nodige voorzichtigheid en precisie te werk gaat. Wij zorgen ervoor dat alle restanten (bv. funderingen) worden verwijderd en dat uw perceel netjes - en indien gewenst bouwklaar - achterblijft: klaar voor iets nieuws.

• Afbraak van industriële gebouwen en stallen

Professionele klanten kunnen bij ons terecht voor een snelle en vakkundige afbraak van hun bedrijfspanden. Wij laten een volledig opgeruimde - en indien gewenst bouwklare - site achter: klaar voor de volgende stap in uw business.

• Uitbreken en afvoeren van verhardingen

Ook voor het opbreken van verhardingen zoals opritten, terrassen, parkings, enz. rond uw woning of (bedrijfs)gebouw kan u bij ons terecht. Vertrouwt u ons uw totaalproject toe, dan zorgen we ineens voor een kwalitatieve nieuwe verharding volgens uw wensen.

• Industriële binnenafbraak

Door een uitgebreid aanbod aan materieel in allerlei formaten, kunnen wij op elke locatie zorgen voor een snelle en professionele binnensloop van uw bedrijfshal. Hierbij wordt steeds gewerkt met de nodige aandacht voor veiligheid en omgeving.

• Asbestverwijdering

De certificering van ons personeel maakt dat u steeds kan vertrouwen op een correcte en veilige verwijdering van hechtgebonden asbest (vast asbest).

• Bijstand bij calamiteiten - opruiming na brand

Ook als het noodlot toeslaat, staan wij paraat. Zowel voor ondersteuning met ons materieel tijdens een noodgeval als voor bv. opruiming na brand kan u bij ons terecht.