Specialist in infra Visie wordt werkelijkheid.

Infrastructuurwerken

Uw totaalpartner.


Met infrastructuurwerken rondom uw pand investeert u niet enkel in iets praktisch. Het is ook een uithangbord voor uw bezoekers. Op basis van uw wensen zorgen wij voor een snelle, correcte uitvoering van uw infra-idee.


Image

Kwaliteit voorop.


Kwaliteit is onze drijfveer en dat geldt beslist ook wanneer het om infrastructuurprojecten gaat. De combinatie van een professionele aanpak en kwaliteitsvolle materialen is de garantie voor een zorgeloze realisatie van uw plannen.


Image

Een overzicht van onze diensten

• Ontbossen

Afhankelijk van de situatie kan de begroeiing op uw perceel uitgetrokken en afgevoerd worden, ofwel ter plaatse vermalen worden zonder enige zaagwerken.

• Omgevingswerken, aanleg van parkings en inritten

In samenspraak met u en/of uw architect verzorgen wij uw complete infraproject. Wij nemen alle werken voor onze rekening, vanaf de grondwerken tot en met de afwerking in de door u gekozen vorm (klinkers, beton, asfalt, betonplaten, ...).

• Rioleringswerken

Gebruik makend van kwaliteitsvolle materialen en professionele technische hulpmiddelen, zorgen we voor een perfecte uitvoering van uw rioleringplan.

• Leveren en plaatsen van putten tot 20.000L

U kan bij ons terecht voor de graafwerken inclusief levering en plaatsing van
regenwaterputten, zinkputten en septische putten.

• Leveren en plaatsen L-keerwanden

Betonnen keerwanden worden vaak gebruikt om niveauverschillen binnen uw perceel of ten opzichte van een aanliggend perceel op te vangen. Wij werken steeds met wanden van hoogwaardige kwaliteit en zorgen uiteraard voor een vlotte en zorgvuldige plaatsing.

• Leveren en plaatsen betonplaten

Een terreinverharding met betonplaten biedt enorme flexibiliteit. Aangezien de platen herbruikbaar zijn, kiest u zelf voor een tijdelijke dan wel permanente oplossing. Wat vast staat is dat wij bij ieder project zorgen voor een perfecte ondergrond. Na een snelle en vakkundige plaatsing hebt u een degelijke verharding die onmiddellijk in gebruik genomen kan worden.

• Aanleg taluds

Zowel voor privacydoeleinden als geluidsbeperking is een talud een ideale en prijstechnisch interessante oplossing. Wij leveren uw talud af in een mooi afgewerkte vorm, eventueel voorzien van onkruidwerende bekleding.

• Aanleg paddocks & rijpistes

Als u investeert in een eigen paddock/rijpiste, wilt u een ideale oplossing voor zowel ondergrond als afwatering. Door onze jarenlange ervaring weten wij 'wat werkt'. Dit vertalen we graag naar uw specifieke wensen.

• Voorbereidingswerken voor wegenis

Of het nu gaat om de aanleg van een nieuw fietspad of een nieuwe (snel)weg: mede door onze jarenlange ervaring in nivelleringswerken vindt u in ons een ideale partner voor de voorbereiding voor wegenis.

• Winterstrooiwerken

Tijdens de wintermaanden zorgen wij voor veiligheid op uw (bedrijfs)terrein. We ruimen sneeuw op gewenste locaties en voeren strooiwerken uit voor gladheidsbestrijding.


• Ga naar Grondwerken voor meer aanleunende activiteiten.