Kwaliteit en tevreden klanten Sinds 1985.

Over Tholen

Meer dan 35 jaar ervaring

De huidige onderneming Tholen Grond- & Afbraakwerken groeide midden jaren ’80 voort uit het bijberoep van landbouwer Jaak Tholen. Meer dan 35 jaar van continue ontwikkeling en samenwerking met vast cliënteel hebben ervoor gezorgd dat Tholen staat voor een betrouwbare partner met kennis van zaken.

Familiebedrijf

Sinds haar start en mede dankzij de intrede de volgende generatie, kende het bedrijf een gestage groei, in zowel personeel, klantenbestand als machinepark. Tholen is nog steeds voor 100% een familiale onderneming.

Breed aanbod aan diensten

Tholen biedt een waaier aan diensten aan en realiseert totaalprojecten voor zowel particulieren als professionals (aannemers, architecten, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus, overheden) in Belgisch en Nederlands Limburg, de provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant en de regio rond Brussel.

Ervaren team

De kracht van samenwerking wordt bij Tholen hoog in het vaandel gedragen. Samen met een team van enthousiaste en ervaren medewerkers zet de bedrijfsleiding zich iedere dag opnieuw in voor het waarborgen van de kwaliteit waar onze onderneming voor bekend staat.

Oog voor kwaliteit

Onze klanten de best mogelijke oplossing kwalitatieve bieden: dat is waar we sinds de start van onze activiteiten dagelijks voor gaan. Kwaliteit is dan ook een kernwaarde voor Tholen, die in alle facetten van onze dienstverlening doorgetrokken wordt.

Uitgebreid en up-to-date machinepark

Door constante investeringen in onderhoud, vernieuwing en uitbreiding van ons materieel, mag u erop rekenen dat wij steeds over de geschikte machine(s) beschikken om uw project vlot af te werken.