Expert in grondig werk Vaste grond onder uw voeten.

Grondwerken

Van klein tot groot.


U kan bij ons terecht voor elk grondwerk: van minigraafwerken tot groot grondverzet. Door een uitgebreid en up-to-date machinepark kan u steeds rekenen op voldoende capaciteit voor een vlotte realisatie van uw project.


Image

Klaar voor de toekomst.


Door onze investeringen in innovatie vindt u in ons een partner die klaar is voor de toekomst. Ons materieel is uitgerust met laser- en 3D/GPS-sturingen om een snelle, juiste en effectieve uitvoering te garanderen.


Image

Een overzicht van onze diensten

• Bouwrijp maken van terreinen & uitgraven van kelders/bouwputten

Wij zorgen voor de volledige voorbereiding van uw bouwproject. U kan op ons beroep doen voor het ontbossen, het afgraven van de teelaarde, het uitgraven van uw kelder/bouwput en het op niveau brengen van het perceel voor de bouwwerkzaamheden.

• Stabiliserings- & verdichtingswerken

Indien nodig zorgen wij - door aanvoer of bewerking ter plaatse - voor grondstabilisatie op uw werf. Met een uitgebreid gamma aan verdichtingsmaterieel (walsen, trilplaten, trilstampers, verdichtingswiel) zorgen we steeds voor een correcte verdichting van de bodem.

• Minigraafwerken

Onze kleinste graafmachine kan door een binnendeur (vanaf 1m breedte), waardoor wij ook op plaatsen met zeer beperkte ruimte snel kunnen werken.

• Funderingswerken

U wilt uiteraard dat uw bouwproject start vanuit een solide basis. Wij verzorgen de voorbereiding en/of uitvoering van uw funderingen.

• Tuingraafwerken, uitgraven van zwembaden en vijvers

In overleg met u en eventueel in samenwerking met uw tuinarchitect zorgen we er letterlijk voor dat uw droomproject vorm krijgt. Door gebruik te maken van rijplaten, vermijden we beschadiging aan uw bestaande infrastructuur.

• Leveren en plaatsen van diverse granulaten

Wij verzorgen de levering en plaatsing van diverse soorten zand, kiezel, dolomiet, puin, enz. Wij vernemen graag naar welk specifiek product (soort, kleur, korrelgrootte) u op zoek bent.

• Selectieve - en archeologische afgravingen

Ook en in het bijzonder als er zeer nauwkeurig gegraven moet worden, staan wij voor u klaar met klein of groot materieel.

• Uitgraven & ruimen van waterwegen en waterbekkens

Van gracht tot waterbekken, wij zorgen ervoor dat uw waterafvoer vlot verloopt.

• Landschapsvorming

Of u nu een zacht glooiend gazon of de volledige aanleg van een terrassencamping in gedachten heeft, met onze laser- en 3D/GPS-gestuurde machines zorgen wij ervoor dat uw idee probleemloos werkelijkheid wordt.

• Groot grondverzet

Met een uitgebreid scala aan graafkranen, wielladers, vrachtwagens met kipper-opleggers en dumpers, zijn wij perfect uitgerust voor projecten waarbij grote hoeveelheden grond verplaatst dienen te worden.

• Ga naar Infrastructuurwerken voor meer aanleunende activiteiten.